بیسکوئیت انگشتی یـا لیدی فینگر نوعی بیسکوییت نرم هست که درون انواع دسرها بخصوص دسر تیرامـیسو کاربرد دارد ، بیسکویت فینگرفود از خرده شده این بیسکوئیت مـیتوان درون تزیین دسرها و پودینگ ها استفاده کرد.

مواد اولیـه :

زرده تخم مرغ : بیسکویت فینگرفود  ۳ عدد
شکر سفید :  ۶ ق غ
آرد :  نصف فنجان
سفیده تخم مرغ :  ۳ عدد
یک پودر :  ۱٫۲ ق غ
پودر قند :  به مـیزان لازم
عصاره وانیل :  نصف ق چ

طرز تهیـه :

مرحله ۱
از پیش گرم فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنـهایت (۲۰۵ درجه سانتیگراد) و سفیده رو از زرده جدا مـیکنیم. بیسکویت فینگرفود تخم مرغها رو از قبل بذارید بـه دمای اتاق برسن.

مرحله ۲
سفیده ها را با همزن خوب هم مـی زنیم که تا سفید و خامـه ای شوند، ۲ قاشق شکر را اضافه مـی کنیم و با ز هم مـی زنیم که تا سفت تر شود.

مرحله ۳
در یک کاسه دیگر زرده ها را بـه چنگال بـه همراه وانیل و باقی شکر خوب هم مـی زنیم.حواستون باشـه اگه با بوی تخم مرغ مشکل دارید حتما بـه اندازه کافی از وانیل استفاده کنید.

مرحله ۴
زردها را بـه سفیده اضافه مـی کنیم و به صورت دورانی و آرام با هم خوب مخلوط مـی کنیم که تا یک مخلوط پفکی بدست بیـاید.

مرحله ۵
آرد و بکینگ پودری را با هم مخلوز مـی کنیم و به مخلوط تخم مرغها اضافه مـی کنیم بـه آرامـی. بیسکویت فینگرفود توجه داشته باشید کـه باید بـه آرامـی و درست هم بزنید که تا پف تخم مرغها از بین نرود.

مرحله ۶
ماسوره با قطر ۱/۵ سانتی را داخل قیف گذاشته و مواد را داخل آن مـی ریزیم. اگر ماسوره نداشتید انتهای یک نایلون را بـه اندازه ۱/۵ سانت برش بدهید.

مرحله ۷
سینی فر را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید حالا مواد داخل قیف را بـه طول ۸ سانت و به فاصله ۳ سانت از هم بریزید و روی آنـها را با پودر قند بپوشانید.چند دقیقه صبر مـی کنیم و دوباره پودر قند مـی پاشیم.

مرحله ۸
سینی فر را بـه مدت ۸ دقیقه داخل فر مـی گذاریم که تا بیسکویت ها آماده شوند و مـی گذاریم که تا سرد شوند.

مرحله ۹
این بیسکویتها رو درون دسرهای معروفی مثل تیرامـیسو و ترایفل و شارلوت بـه کار مـیبرن. لیدی فینگر رو معمولا توی یـه شربت خیس مـیدن و توی دسرها استفاده مـیکنن.

منبع متن: دست ساز




[آموزش طرز تهیـه بیسکویت لیدی فینگر – شیرینی کده بیسکویت فینگرفود]

نویسنده و منبع: توسط :اسماعیلی | تاریخ انتشار: Mon, 25 Jun 2018 01:01:00 +0000