بیسکوئیت انگشتی یـا لیدی فینگر نوعی بیسکوییت نرم هست که درون انواع دسرها بخصوص دسر تیرامـیسو کاربرد دارد ، بیسکویت فینگرفود از خرده شده این بیسکوئیت مـیتوان درون تزیین دسرها و پودینگ ها استفاده کرد.
مواد اولیـه :
زرده تخم مرغ : بیسکویت فینگرفود ۳ عدد
شکر سفید : ۶ ق غ
آرد : نصف فنجان
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
یک پودر : ۱٫۲ ق غ
پودر قند : به مـیزان لازم
عصاره وانیل : نصف ق چ
طرز تهیـه :
مرحله ۱
از پیش گرم فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنـهایت (۲۰۵ درجه سانتیگراد) و سفیده رو از زرده جدا مـیکنیم. بیسکویت فینگرفود تخم مرغها رو از قبل بذارید بـه دمای اتاق برسن.
مرحله ۲
سفیده ها را با همزن خوب هم مـی زنیم که تا سفید و خامـه ای شوند، ۲ قاشق شکر را اضافه مـی کنیم و با ز هم مـی زنیم که تا سفت تر شود.
مرحله ۳
در یک کاسه دیگر زرده ها را بـه چنگال بـه همراه وانیل و باقی شکر خوب هم مـی زنیم.حواستون باشـه اگه با بوی تخم مرغ مشکل دارید حتما بـه اندازه کافی از وانیل استفاده کنید.
مرحله ۴
زردها را بـه سفیده اضافه مـی کنیم و به صورت دورانی و آرام با هم خوب مخلوط مـی کنیم که تا یک مخلوط پفکی بدست بیـاید.
مرحله ۵
آرد و بکینگ پودری را با هم مخلوز مـی کنیم و به مخلوط تخم مرغها اضافه مـی کنیم بـه آرامـی. بیسکویت فینگرفود توجه داشته باشید کـه باید بـه آرامـی و درست هم بزنید که تا پف تخم مرغها از بین نرود.
مرحله ۶
ماسوره با قطر ۱/۵ سانتی را داخل قیف گذاشته و مواد را داخل آن مـی ریزیم. اگر ماسوره نداشتید انتهای یک نایلون را بـه اندازه ۱/۵ سانت برش بدهید.
مرحله ۷
سینی فر را چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید حالا مواد داخل قیف را بـه طول ۸ سانت و به فاصله ۳ سانت از هم بریزید و روی آنـها را با پودر قند بپوشانید.چند دقیقه صبر مـی کنیم و دوباره پودر قند مـی پاشیم.
مرحله ۸
سینی فر را بـه مدت ۸ دقیقه داخل فر مـی گذاریم که تا بیسکویت ها آماده شوند و مـی گذاریم که تا سرد شوند.
مرحله ۹
این بیسکویتها رو درون دسرهای معروفی مثل تیرامـیسو و ترایفل و شارلوت بـه کار مـیبرن. لیدی فینگر رو معمولا توی یـه شربت خیس مـیدن و توی دسرها استفاده مـیکنن.
منبع متن: دست ساز
[آموزش طرز تهیـه بیسکویت لیدی فینگر – شیرینی کده بیسکویت فینگرفود]
نویسنده و منبع: توسط :اسماعیلی | تاریخ انتشار: Mon, 25 Jun 2018 01:01:00 +0000