با مرغ انواع غذا و رولت ها را تهیـه مـی کنند. آموزش تصویری رولت مرغ با قارچ ما درون این جا ماده ای را به منظور داخل مرغ انتخاب کرده ایم کـه پروتئین بالایی دارد. آموزش تصویری رولت مرغ با قارچ این غذا درون عین زیبایی، آموزش تصویری رولت مرغ با قارچ بسیـار خوش طعم است. به منظور آموزش این غذای فوق العاده درون ادامـه مطلب با ما همراه باشید.
مواد اولیـه : آموزش تصویری رولت مرغ با قارچ به منظور ۵ نفرزعفران : به مـیزان لازم
مرغ ( کامل) : ۴ قطعه
شیر : نصف پیمانـه
پیـاز (ریز) : ۲عدد
سیر : ۲حبه
کره (آب شده) : ۳ قاشق سوپخوری
آویشن : ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ (کوچک) : ۳ عدد
روغن : به مـیزان لازم
آرد ۱۵۰گرم : (۲پیمانـه)
فلفل : به مـیزان لازم
نمک : به مـیزان لازم
قارچ : ۶۰۰گرم
کشمش (پلویی) : نصف پیمانـه
ابتدا های مرغ را شسته و خشک کنید و بعد روی مـیز کار قرار داده و رویش نایلون بکشید و با گوشتکوب بکوبید که تا نرم و پهن شوند.کشمش ها را شسته و در مقداری کره تفت دهید که تا کمـی پف کنند.سپس مرغ را روی سطحی مناسب پهن کرده و روی آن پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید و کشمش ها را درون مرکز های کوبیده شده قرار دهید.
های مرغ را رول کنید سپس با خلال های چوبی بـه هم متصل کنید و روی آن مجددا مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید .داخل قابلمـه مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را داخل روغن تفت دهید که تا طلایی شود سپس روی آن مقداری زعفران ریخته و داخل فویل بپیچید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بـه مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید که تا کباب شود.
برای تهیـه مایـه قارچ ابتدا پیـاز و سیرها را رنده کنید و در کره تفت دهید که تا نرم شوند سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید که تا قارچ ها سرخ شوند ، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس با مخلوط کن یـا مـیکسر مواد را پوره کنید.
برای تهیـه خمـیر آرد ، نمک و۲قاشق غذاخوری روغن را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید که تا خمـیر نرمـی بدست بیـاید کـه به دست نچسبد ، خمـیر را داخل ظرف چرب شده ای بگذارید و روی آن را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
پس از استراحت خمـیر را بـه ۲ قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت از خمـیر را روی سطحی کـه آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را درون مرکز آن قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایـه قارچ پوشش دهید .زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمـیر مقداری زرده تخم مرغ و زعفران بمالید.
خمـیر دوم را با وردنـه پهن کنید و روی رولت را کامل با خمـیر پوشش دهید ، لبه های خمـیر را با زرده تخم مرغ بـه هم بچسبانید و روی سطح خمـیر را با چنگال چندین ایجاد کنید سپس با زرده تخم مرغ تمام سطح خمـیر را کامل پوشش دهید.
رولت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کـه از قبل روشن کرده اید و گرم شده هست به مدت ۴۰ تا۶۰ دقیقه قرار دهید که تا روی نان رولت طلایی شود ، بعد از پخت رولت را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید .
۱) درون صورت دلخواه از سایر مواد نیز به منظور داخل رولت مـیتوانید استفاده کنید.
۲) درون صورت تمایل مقداری سیـاه دانـه یـا کنجد روی خمـیر بپاشید.
۳) بهتر هست یک ظرف آب هم داخل فر قرار دهید که تا غذای ترد تری داشته باشید.
[آموزش تصویری طرز تهیـه رولت قارچ و مرغ – شیرینی کده آموزش تصویری رولت مرغ با قارچ]
نویسنده و منبع: توسط :اسماعیلی | تاریخ انتشار: Sun, 15 Jul 2018 12:33:00 +0000